Free download Í Kenget e Milosaos Ê PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free10 thoughts on “Kenget e Milosaos

 1. says:

  Kenget e Milosaos nje liber klasik i shkruajtur nga autori Jeronim De Rada ne nje moshe shume te re Ne kete liber veme re pershkrimin mbizoterues te natyres te nderthurur me dashurine e Milosaos dhe Rines Rina nje vajze fshati e cila ishte shme bukur dhe Milosao nje djale me botekuptim i cili rridhte nga nje familje e pasur Dy te rinjte krijuan nje iluzion per njeri tjetrin Milosao e shihte Rinen si princeshen e tij dhe ajo e s

 2. says:

  E mbushur me një histori lashtësore dhe të dashur 30 këngët për jetën rinore të Milosaos janë një pjesë e kulturës sonë të moçme shiptare Duhet ditur se kjo poemë erotike mban në vete një sërë fjalësh arbëreshe ë kohë pas kohës është vështirê t'i kuptosh kjo është arsyeja se pse i dhashë tre yje por hiri i jet

 3. says:

  Woohhoo What a uick read If someone would say that I would finish than 100 pages in less than 20 minutes I wouldn't believe But this book was a really uick read I didn't like it much it is an old book than 150 years old a

 4. says:

  Brilliant Words arent enough to describe it

 5. says:

  I have read this book in the old Albanian language from the Southern Italy and I found it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme is genious I like challenging things and this was worth it I enjoyed very much this book although sometimes it gets a little boring

 6. says:

  not so bad i just dodnt like it because it was kind of a poetry but although it was pretty cool

 7. says:

  I really love this bookIt's albanian and the topic is amazingLoveThis is what this book is aboutBut you need to read it if you want to understand itMany people can't reallybecause it is usually in an old albanian language but now you can also find it in standard languageI love it so muchI totally recomand it to you

 8. says:

  Kjo eshte nje nga veprat me te arrira te letersise shiptare Jeronim De Rada ka ene nje nga figurat me te shuara te letersise shiptare te rilindjes dhe veprat e tij mbahen gjalle edhe sot e kesaj dite

 9. says:

  Poemë mjaft e bukur vetëm se duhet pak mund për të kuptuar dialektin e arbëreshëve si të De RadësSidomos hyrja dhe mbyllja e poemës janë të mahnitshme

 10. says:

  Re reading a book is like catching up with an old friendOr betterAlbanian literature is richand books like this give it's best valuesI love thi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free read ë PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free õ Jeronim De Rada

Vepra “Këngët e Milosaos” për subjekt ka historinë e dashurisë së Milosaos birit të Kenget e MOBI #224 sundimtarit të Shkodrës me R. E mbushur me nj histori lasht sore dhe t dashur 30 k ng t p r jet n rinore t Milosaos jan nj pjes e kultur s son t mo me shiptare Duhet ditur se kjo poem erotike mban n vete nj s r fjal sh arb reshe koh pas koh s sht v shtir t i kuptosh kjo sht arsyeja se pse i dhash tre yje por hiri i jet s s nj shkodrani apo m mir nj arb reshi si mendoj se ka en autori e ndjek historin n m nyr mahnit se

Free download Kenget e Milosaos

Kenget e Milosaos

He me një dekor të pasur natyrorë Subjekti kryesor i kësaj vepre është i ngjashëm me dashurinë e autorit e cila ishte e gjykuar të shuhe. Poem mjaft e bukur vet m se duhet pak mund p r t kuptuar dialektin e arb resh ve si t De Rad sSidomos hyrja dhe mbyllja e poem s jan t mahnitshme

Free read ë PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free õ Jeronim De Rada

Inën vajzë e varfër bijë e Kollogresë një dashuri e thjeshtë fshatare me temë nga shekulli i XV e mbrujtur me një lirizëm të thellë d. I have read this book in the old Albanian language from the Southern Italy and I found it a little bit hard to understand and I had to take notes all the time but the main theme is genious I like challenging things and this was worth it I enjoyed very much this book although sometimes it gets a little boring